INTERNSHIPS

YBBP vindt haar oorsprong in het management van Amerikaanse sportgiganten NFL en IMG. Het vullen van een stadion zit dan ook in ons DNA. In 2015 verzorgde YBBP alle communicatie en kaartverkoop voor het EK damesvolleybal. Tijdens dat toernooi wisten 100.000 bezoekers de weg te vinden naar de wedstrijden en was de finale in een uitverkocht Ahoy de best bezochte dames volleybalwedstrijd ooit in Europa.

Recentelijk zijn de KNGU, het eerste vrouwen voetbalmerk Liona Soccer en de KNVB/UEFA een samenwerking gestart met YBBP. De KNGU brengt de 20e editie van het Univé Gym Gala naar de Ziggo Dome en heeft YBBP gevraagd de (online) communicatie en verkoop ter hand te nemen. Voor het eerste vrouwen voetbalmerk Liona verzorgt YBBP alle (inter)nationale communicatie, marketing en sales. Met de KNVB/UEFA treft YBBP de voorbereidingen op het EK Vrouwenvoetbal.

YBBP heeft plek voor meerdere creatieve, ondernemende talenten met kennis van social media en content productie en bewerking (Photoshop, illustrator, InDesign), of (online) copywriting. Ben jij per 1 september minimaal 6 maanden beschikbaar en wil jij deel uitmaken van het team in Amsterdam, stuur dan je portfolio met motivatiebrief naar info@ybbp.nl

SEE OUR CASES

#CANYOUHANDLEIT

CHECK THE CASE

CHECK THE CASE

CHECK THE CASE

CHECK THE CASE

MORE CASES

MORE QUESTIONS?

YBBP is located in the creative and inspiring environment in the art deco building of Artbox in Amsterdam.

Are you up for the challenge? Then send in your resume to info@ybbp.nl

Our address:

Kruislaan 182

1098SK Amsterdam

Telephone: +31(0)20-4635797

Fax: +31(0)20-6939907

info@www.ybbp.nl